Tegnap végre eljutottam pár képet készíteni a Telekire, ahol rohamtempóban halad az épületek felújítása és az új piac építése. A tér park részére vonatkozó tervezés lezárultáról a minap érkezett a hír. Az egyes épületeken elvégzendő munkáról egy korábbi posztom alapján lehet tájékozódni, egyenlőre a tetőfelújítási munkák és a külső homlokzatok újjávarázsolása látható az arra tévedő emberkék számára. Jöjjön akkor néhány kép!

A tér délkeleti oldala teljes állványzaterdő alatt:

A délnyugati rész. Itt még egy épületen nem folyik a munka, de nemsokára rajta is el kezdenek dolgozni:

A Bauer Sándor utca és a Teleki sarkán már előbukkant az új külső a Teleki felé néző oldalon...

... a Bauer Sándor felé eső részen ez még kapunk egy kis összehasonlítási alapot a kiindulási állapot és az új homlokzat viszonyában:

Épül az új piac is a téren:

Szóval zajlik a munka, az új park az ígéretek szerint körbekerített, parkőrös, és éjjelre zárt lesz, szóval reménykedjünk, hogy megbecsülik a környékbeliek a változást, és tartós lesz az eredmény.

Címkék: teleki piac új felújítás tér tető józsefváros homlokzat VIII

A bejegyzés trackback címe:

https://pest-es-buda.blog.hu/api/trackback/id/tr425454633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása